AlmaWin Био гал сапун против петна

5.50 лв.
Направен за третиране на упорити петна.
Производител:AlmaWin
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Един ефикасен и икономичен начин за отстраняване на петна. Премахва петна, причинени от плодове, кръв, мазнини, мастило и други от трайно оцветени материи.

Сапуна като активно миещо вещество се получава, като просто се варят мазнини с луга. Основата е кокосова мазнина, която се характеризира с изключително добра почистваща ефективност и растително масло, което пък изпъква с много добрите си свойства да разгражда мазнини. Комбинацията от двата сапуна е оптималната основа за спектър на действие на естественото вещество волска жлъчка. Волската жлъчка съдържа липаза и протеаза, липолиза и храносмилателни ензими, разграждащи протеините. Те атакуват частиците мърсотия и ги разтварят.
Ако става въпрос за третирането на единични петна най-ефикасно е да се разтърка AlmaWin Гал сапуна в конкретното петно. Благодарение на това няма необходимост от добавяне на концентрата на AlmaWin за избелване с кислород. Намокрете петното, нанесете AlmaWin Гал сапуна и го оставете да подейства за известно време. Може да го обработите с мека кърпа или четка. След това изплакнете много добре.
Ако не сте сигурни в издръжливостта на цветовете тествайте сапуна върху прикрита част от дрехата първо. Гал сапуна се произвежда от млечен белтък и волска жлъчка.

Съставки: >30% сапун
Допълнителни съставки: волска жлъчка, дикарбоксиметил аланинат, хлорофил, парфюми.

100 гр.

Производител: AlmaWin, Германия

 

Няма мнения за "AlmaWin Био гал сапун против петна"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll