AlmaWin Био таблетки за миялна машина, 25 бр.

17.95 лв.
Таблетките на AlmaWin за миялна машина предполагат лесна дозировка и най-добри почистващи резултати
Производител:AlmaWin
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

В таблетките за миялна машина няма фосфати, хлор или генно-модифицирани организми. Таблетките на AlmaWin за миялна машина осигуряват хигиенично почистване на всички видове съдове. Устойчиви хранителни частици, като нишесте и протеини се отстраняват ефективно.

При много твърда вода и устойчиви варовикови отлагания използвайте в комбинация с препарата на AlmaWin за чисто изплакване. В случай на захабяване и петна от кафе или чай добавете от концентрата на AlmaWin за Избелване с кислород.

Дозировка: 1 таблетка на всеки цикъл.

Инструкции за безопасност: Въпреки че използваме само безвредни за околната среда суровини има основни предписания, задължителни за всички препарати за миялна машина, които трябва да бъдат посочени. Всички препарати за миене на съдове са алкални и предизвикват дразнене в случай на контакт с очите или кожата. При контакт с препарата измийте обилно с вода и следвайте инструкциите за безопасност на опаковката.

Състав: Натриев цитрат, сода, натриев силикат, филосиликати, натриев въглеводород, повърхностноактивни захариди, натриев перкарбонат, натриева сол на поли аспартамовата киселина, натриева сол на янтарната киселина, натурални протеази, натурално етерично масло от лимон от контролирани биологични насаждения.

Комбинацията от сода, натриев въглеводород, натриев силикат и филосиликати осигурява необходимата алкалност, което е важно за измиващия процес и поддържа стабилна киселинността. Препарата е много добър за омекотяване на водата (свързва калциевите и магнезиеви йони на водата). Добавения натриев цитрат подпомага омекотяването на водата по време на периода на затопляне и предотвратява варовикови отлагания върху чиниите.
Повърхностно-активните захариди (получени от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло) разграждат мазнините. Те са едни от най-лесно биоразградимите повърхностно-активни вещества.
Натриева сол на поли аспартамовата киселина и на янтарната киселина подсилват дисперсията на препарата и омекотяващото водата действие. В сравнение с използваните преди поликарбоксилати поли аспартамовата киселина и янтарната киселина са лесно биоразградими. Това поведение на разграждане е потвърдено през годините, като полиаспартамовата киселина е съставен елемент на протеините в природата. Тя влияе на разтежа на черупките на някои водни същества, като корали и миди. Без полиаспартамовата киселина растежа на черупките би бил силно възпрепятстван от неконтролируемо калциране. Ние можем да използваме тази естествена функция, тъй като полиаспартамовата киселина предотвратява образуването на варовикови кристали и по този начин на варовик в миещата течност.
Сухи хранителни частици често остават върху съдовете и приборите. Този проблем може да бъде решен с добавянето на ензими, които допълнително подобряват ефективността на препарата. Ние използваме протеази, които са получени от не генетично манипулирани микроорганизми.
Натутални етерични масла от евкалипт от контролирани биологични насаждения са в основата на приятния аромат.

25 таблетки
500 гр.

Производител: AlmaWin, Германия

Няма мнения за "AlmaWin Био таблетки за миялна машина, 25 бр."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll