AlmaWin Концентрат за избелване с кислород, 400 гр.

9.95 лв.
Концентратът на AlmaWin за избелване с кислород премахва сивия филм от бели дрехи и завеси.
Производител:AlmaWin
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Концентратът на AlmaWin за избелване с кислород премахва сивия филм от бели дрехи и завеси. Ефективно отстранява петната. Концентратът на AlmaWin за избелване с кислород е подходящ за всички температури от 30 ° C нагоре. Може да се използва в комбинация с универсалния крем за пране на AlmaWin и препарата за миялни машини.

Съвети за приложение:
За най-добър избелващ ефект добавете една капачка от Концентратът на AlmaWin за избелване с кислород към основния перилен цикъл. Моля съобразете се с инструкциите за грижа и работа с вашата пералня. За по-упорити петна от чай и кафе върху порцелановия ви сервиз добавете още половин капачка от концентрата.

Суровините: Активното вещество в Концентрата на AlmaWin за избелване с кислород е натриев перкарбонат (избелващо вещество на базата на кислород). Натриевия перкарбонат е съединение получено от реакцията между водороден прекис и натриев карбонат, което под влияние на топлината (от 50° C нагоре) се разпада на основните си съставки натриев карбонат, вода и активен кислород. Освободения кислород има специален ефект върху органичните петна – като петна причинени от трева, плодове, кафе, чай – като унищожава окислително тези неразтворими вещества, или ги променя така че да бъдат отмити. Повърхностноактивни захариди(от картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло) подсилват чистещия ефект.
За да може избелващия ефект да бъде на лице и при по-ниски температурни граници добавяме TEАD (Tetraacetylethylenediamine) за катализатор на избелващото вещество. Най-старото вещество, използвано за почистване – содата, както и самороден натриев карбонат подсилват  миещите качества на препарата. Натриев сулфат запазва продукта сух и предотвратява образуването на бучки. Натриеви цитрати неутрализират твърдостта на водата и гарантират свежестта на цветовете.

Кислородното избелване е екологично най-ефективната алтернатива на избелването на слънце. Тъй като по време на прането и избелването натриевия перкарбонат се разпада на натриев карбонат, вода и кислород и не е възможно по-нататъшното разпадане, т.е. избелващия процес е едновременно и процеса на разграждане на активното избелващо вещество.

Умишлено сме декларирали нашият Концентрат за избелване с кислород като опасно вещество, което може да раздразни кожата и очите. Основната суровина в препарата е сода, която е обект на задължително етикетиране "дразни очите и кожата". Предпочитаме да ви предупредим достатъчно рано за всички рискове, на които кожата ви може да бъде изложена. В следствие на което, когато използвате нашия Концентратът за избелване с кислород трябва да избягвате всякакъв контакт с кожата.
 
Съставки: Избелващо вещество на кислородна основа, Сода, Самороден натриев карбонат, Натриев цитрат, Натриев сулфат, Повърхностноактивни захариди, Катализатор на избелващото вещество.

Опаковката от 400 гр. е достатъчен за 16-18 пранета.

400 гр.

Производител: AlmaWin, Германия

Няма мнения за "AlmaWin Концентрат за избелване с кислород, 400 гр."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll