AlmaWin Био препарат за изплакване на съдове - за миялна машина

10.99 лв.
Препаратът на AlmaWin за изплакване на съдове има за цел да съдейства за равномерното разпределение на водния филм при изплакване, посредством намаляване на повърхностното напрежение.
Производител:AlmaWin
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Препаратът на AlmaWin за изплакване на съдове има за цел да съдейства за равномерното разпределение на водния филм при изплакване, посредством намаляване на повърхностното напрежение. Възпрепятства образуването на варовикови кристали по време на процеса на сушене.

За постигане на оптимален резултат използвайте препарата на AlmaWin за изплакване в комбинация с праха или таблетките на AlmaWin за миялна машина.

Въпреки че миялните машини са оборудвани със механизми за омекотяване на водата (йоните на калций и магнезий се заменят с натриеви йони) няма промяна на общата солна концентрация на тези разредени във водата вещества. В резултат на това остават ясно видими петна от сол по съдовете.

В случай, че има набраздяване по съдовете след като изсъхнат, значи сте добавили твърде много от препарата на AlmaWin за изплакване на съдове.
С подходяща дозировка съдовете изсъхват равномерно.
Проверете за съответните настройки и препоръки, дадени от производителя на съдомиялната ви машина.

Суровините: Препаратът на AlmaWin за изплакване на съдове съдържа млечна киселина, лимонена киселина, алкохол и абсолютно задължителните повърхностно-активни захариди. Въпросните повърхностно-активните захариди са получени от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло, те гарантират равномерно разпределение на водния филм при изплакване и заедно с алкохола спомагат за бързото изсъхване на съдовете. Лимонената и млечната киселини свързват йоните на калция и магнезия, неутрализирайки всяка остатъчната алкалност при пералния процес. И двете киселини са получени посредством ферментацията на вторични захарни продукти, като меласата. Брилянтния блясък се постига благодарение на изсушаването, което не позволява формиране на отлагания.

Препаратът на AlmaWin за изплакване на съдове е напълно биоразградим и е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения.

Съставки: Алкохол, Млечна киселина, Лимонена киселина, Повърхностноактивни захариди, Мастни алкохоли, Вода

Повишаването на алергии и увеличаване на замърсяването, водят до объркване на потребителя.
Нашата задача е да разпознаваме този проблем, да намираме решения и да реализираме нови открития при текущите продуктови иновации чрез непрекъснато развитие на продуктите. В AlmaWin продуктите отговарят на увеличаващите се екологични и дерматологични стандарти и убеждават чрез изключителни измиващи и почистващи резултати.
Този процес започва с много внимателен избор на суровини: Всички използвани суровини покриват нашите високи дерматологични и екологични изизсквания, като са сертифицирани от „Certisys sprl”. Всички използвани перални-активни вещества са от растителен произход. Ние отказваме да използваме етоксилирани суровини и генно модифицирани ензими. Формулите на продуктите, които следва да бъдат прилагани върху кожата на човека се дават за дерматологично изследване поради нарастващия брой на кожни заболявания.

500 мл.

Производител: AlmaWin, Германия

Няма мнения за "AlmaWin Био препарат за изплакване на съдове - за миялна машина"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll