Свещник от хималайска сол "Натурален", 1000 гр.

9.00 лв.
Свещник с естествена форма.
Производител:Wagner Life Design
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Заобиколени сме от електрически устройства, които постоянно ни облъчват с високочестотни вълни от порядъка на 1MHz - 4GHz. Те нарушават естествения ни баланс. В резултат на това се чувстваме раздразнени, изтощени и с намалени съпротивителни сили.
Свещника от хималайска сол неутрализират електромагнитния смог в дома ни. Като източник на електромагнитни вълни, ние се чувстваме добре, когато сме заобиколени от предмети, които притежават сходни на нашите вибрации или както, когато сме навън сред природата.

Честотата на вибрация на свещника е различна според това дали е със запалена свещ или не. Дори и в незапалено състояние, в малък периметър около него се разпръскват вибрации благоприятни за нас.
Когато кристалът е осветен и нагрят, неговата вибрация се повишава и периметърът му на действие се увеличава. Така около свещнка се формира електромагнитно поле със сходна на нашата вибрация, което поради кристалната си структура, е достатъчно силно, за да неутрализира вредните електромагнитни лъчения.

С естествената си йонизираща функция кристалните свещници намаляват също алергените, влагата и частиците, замърсяващи въздуха.
Солните кристали неутрализират радиоактивния фон. Съвместно с представители на БАН в магазина за сол на вносителя бе извършено измерване на радиоактивния фон, където измерените показания се движат в диапазона 11–17 частици на кв.см. Извън магазина отчетените стойности са между 20-30 частици на кв. см. На Орлов мост, едно от най-натоварените и замърсени места в столицата, уредът отчита стойности над 40. Този експеримент проведен със сътрудници на БАН несъмнено ни потвърждава убеждението, че лампите от кристална сол имат пречистващ ефект на въздуха в помещения. Такова е и действието на красивите свещници. Дори и само за интериор, те са изключително подходящи за всеки дом.

Всеки свещник е уникален по форма и наситеност на цвета на светлината. Снимката е илюстративна!
 
Тегло: 1000 гр.

Производител: Wagner Life Design, Германия
Произход на солта: Пакистан

Хималайската кристална сол е 100% чист натурален продукт. Тя съдържа над 97% натриев хлорид и редица жизнено важни минерали и елемнти за човешкия организъм, които са в усвоима йонна форма. Това са калий, калций, магнезий, фосфор, а розовият й цвят се дължи на съдържащото се в нея желязо.
В своята книга „Вода и сол, есенцията на живота” д-р Барбара Хендел и Питър Ферейра правят задълбочен анализ на Хималайската кристална сол, като съчетават холистичните схващания със съвременните научни достижения. Според тяхното изследване Хималайската кристална сол съдържа 94 елемента от Менделеевата таблица, от които 84 елемента участват в метаболизма на човешкия организъм. Те се намират в солта в същото съотношение, в което са били в първичния океан, от който се счита, че се е зародил живота на Земята.
Всичко в природата, всеки човек, всяка клетка, всеки атом, притежават своя собствена честота на вибрация. Хималайската сол съдържа пълния спектър от вибрации на атомно ниво, които са хармонично вплетени в кристалната й матрица.

Няма мнения за "Свещник от хималайска сол "Натурален", 1000 гр."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll