Лампа от хималайска сол 2-3 кг.

26.00 лв.
Лампа от хималайска сол.
Производител:Wagner Life Design
Наличност:
Количество:
В съвременния свят сме заобиколени от електрически устройства, които постоянно ни облъчват с високочестотни вълни. Тези вълни нарушават естествения баланс на тялото. В резултат на това се чувстваме раздразнени, изтощени и с намалени съпротивителни сили.
Лампите от хималайска сол неутрализират електромагнитния смог в дома ни!
Ние се чувстваме добре, когато сме заобиколени от предмети, които притежават сходни на нашите вибрации (като лампите от хималайска сол).
Честотата на вибрация на всяка кристална лампа е различна и зависи от размера и цвета, както и от това дали лампата е включена или изключена от електрическата мрежа.
Когато кристалът е осветен и нагрят, неговата вибрация се повишава и периметърът му на действие се увеличава. Така около лампата се формира електромагнитно поле със сходна на нашата вибрация, което поради кристалната си структура, е достатъчно силно, за да неутрализира вредните електромагнитни лъчения.

С естествената си йонизираща функция кристалните лампи намаляват също алергените, влагата и частиците, замърсяващи въздуха.
 
Солните кристали неутрализират радиоактивния фон. Съвместно с представители на БАН, в магазина за сол на вносителя, бе извършено измерване на радиоактивния фон, където измерените показания се движат в диапазона 11–17 частици на кв.см. Извън магазина отчетените стойности са между 20-30 частици на кв.см. На "Орлов мост", едно от най-натоварените и замърсени места в столицата, уредът отчита стойности над 40. Този експеримент, проведен със сътрудници на БАН, несъмнено ни потвърждава убеждението, че лампите от хималайска сол имат пречистващ ефект на въздуха в помещения.
 

Периметър на действие на лампите от хималайска сол в зависимост от големината им:
Лампа с тегло 2-3 кг. има периметър на действие:
- 0,5 м. в изключено състояние
- 1 м. във включено състояние

Всяка лампа е уникална по форма и наситеност на цвета на светлината.

В действителност лампите са много по-красиви - не може да бъде уловена тази красота на снимка.

Тегло: 2 до 3 кг.
Височина: около 15 см.

Производител: Wagner Life Design, Германия
Произход на солта: Пакистан

Няма мнения за "Лампа от хималайска сол 2-3 кг."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll