Ароматерапия за детско здраве

20.00 лв.
Автор: Валери Ан Уорууд
Производител:Издателство "Вдъхновения"
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Автор: Валери Ан Уорууд
 
Тази книга е страхотен наръчник за всеки родител, който мисли активно за дългосрочното физическо и психическо здраве на децата си.
Едновременно мощна и безопасна (ПРИ ПРАВИЛНА УПОТРЕБА), ароматерапията е сигурен начин да повлияете на всичко – от подсичане, през астма до проблеми със самочувствието при децата.
С много оплаквания, като болки и кашлица, за които иначе ще трябва да чакате до посещението при лекаря, може да се справите незабавно у дома, като използвате лечебната сила на природата.
Ако вие сте родител, който иска да се доверява на силата на природата, когато това е възможно и разумно, книгата „Ароматерапия за детско здраве“ е за вас. В нея Валери Ан Уорууд е събрала незаменима информация за правилната и безопасна употреба на етеричните масла при деца - за осигуряване на трайно физическо, умствено и психическо здраве.
 
В книгата ще откриете още:
- наръчник за избор, покупка и съхранение на етерични масла
- описания на отделните етерични масла с най-подходящите им приложения
- описания на подходящите за деца базови масла
- множество различни методи за безопасно и ефективно приложение на ароматерапията при деца
- рецепти за базови продукти за първа помощ, с които да започнете
- близо 90 заболявания и проблеми в детска възраст, съдържащи подробно описание на симптомите, методите за повлияване с етерични масла, допълнителни грижи и превенция
- отделни части, посветени на децата със сериозни заболявания, както и на умственото и емоционалното здраве
- рецепти за деца от всички възрасти - от бебета до тинейджъри
- таблици с правилните разреждания според възрастовата група
и още, и още...
 
Книгата "Ароматерапия за детско здраве" е подходяща за напреднали и напълно начинаещи!
Книгата съдържа теоретичната основа на ароматерапията, с която можете да започнете веднага или да надградите знанията, които вече имате.
Към всяка рецепта има и подробни и лесни за изпълнение инструкции.
 
Валери Ан Уорууд
Клиничен ароматерапевт с международно признание
„Етеричните масла не са панацея и няма да ви помогнат в абсолютно всички кризи, с които ще се сблъскате като родител, но със сигурност могат да се справят с повече неща, отколкото си мислите. Когато сами откриете това, ще се чудите как сте успявали да живеете без тях.“
Книгите и богатият клиничен опит (над 30 години, посветени на маслата) на Валери Ан Уорууд дават тласък на серия задълбочени научни проучвания върху ефективността, състава и действието на етеричните масла. Освен клиничен ароматерапевт, д-р Уорууд е и рефлексолог, управлява своя собствена клиника в Ромфорд, Англия, провежда научни изследвания върху клиничната употреба на етеричните масла, както и върху ефекта на ароматерапията при ендометриоза и безплодие. Защитила докторската си степен по допълваща медицина през 1990 година, тя е член на Лондонското общество на физиолозите, председател на проучванията и член на Управителния съвет на Международната федерация на ароматерапевтите и член на Изпълнителния съвет на Съвета на ароматерапевтичните организации.

Няма мнения за "Ароматерапия за детско здраве"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll