Bambo Nature Бебешки мокри кърпички без аромат, 80 бр.

5.50 лв.
Мокрите кърпички Bambo Nature са изработени от нетъкан материал. Предназначени са и за бебета (деца) с чувствителна кожа. 
Производител:Bambo Nature
Наличност:
Количество:
Могат да се използват при смяна на детски пелени, като салфетка по време на хранене или при всяка ситуация, при която е необходимо да измиете детето. 
Тези мокри кърпички са меки и приятни при допир с кожата и са добра алтернатива на водата и сапуна. 
 
Защо е добре да се използват тези мокри кърпички?
- Почистване с овлажняващ ефект.
- Меки и приятни при допир с кожата, изработени от нетъкан материал.
- Добра алтернатива на водата и сапуна.
- Без парфюм.
- Не съдържат парабени, оцветители, хлор, минерални масла, натриев лаурил сулфат (SLS), нефтени производни, сулфати, избелващи и токсични вещества, алкохол, феноксиетанол или други потенциално вредни и опасни съставки.
- Не са тествани върху животни.
- Опаковката е с капак за запазване на свежестта и влажността на кърпичките.
- Сертифицирани от  Датската асоциация за астма и алергии, което гарантира, че тези продукти са подходящи дори за чувствителната кожа на новородено бебе.
- Дерматологично тествани, не причиняват кожни раздразнения и алергии.
- Притежават еко сертификат Nordic Ecolabel - официална еко маркировка за продукти, отговарящи на строгите екологични стандарти и критерии на скандинавските страни за опазване на околната среда. 
 
95 % от всички отпадъци от производството на Bambo Nature се рециклират.
Бебешките продукти Bambo Nature са спечелили много уважавани и престижни награди не само за отлични показатели и грижа за бебето, но и за опазване на околната среда също!
 
80 бр.
Тегло: 400 гр.
 
Производител: Abena, Дания
Произведени в Швеция
 
Bambo Nature - част от групата на Abena
Продуктите Bambo Nature се разработват и произвеждат в Скандинавия от Abena Group, водеща международна компания, специализирана в търговията на едро с медицински изделия и един от първите производители на пелени за еднократна употреба в света. Abena е създадена през 1953 г., като централното управление и производствените мощности са в Дания, персоналът на компанията наброява над 1600 души в целия свят и продукцията й се дистрибутира в над 80 държави по света.

Няма мнения за "Bambo Nature Бебешки мокри кърпички без аромат, 80 бр."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Подобни продукти
Scroll