• Дърво за кадене "Пало Санто" от Перу, 3 бр.

Дърво за кадене "Пало Санто" от Перу, 3 бр.

5.00 лв.
Дървото “Пало Санто” е билo използванo от древни времена от инките като средство за духовно пречистване. Произхода може да варира - от Перу или от Еквадор. Качествата на дървото са еднакви!
Наличност:
Количество:
Дървото “Пало Санто” е билo използванo от древни времена от инките като средство за духовно пречистване. На испански език името буквално означава "Свято дърво". Смята се, че прочиства пространството от негативни енергии.
Дървото е лесно разпознаваемо заради ярките зелени листа по време на дъждовния сезон и белезникавата сива кора. Местните хора често го използват за чай или като тамян при религиозни и духовни цели, или за здраве.
След запалване дървото започва да тлее след няколоко секунди, като изпълва пространството със сладък аромат.
 
Дървото “Пало Санто” традиционно се използва за облекчаване на настинки, грипни симптоми, стрес, астма, главоболие, тревожност, депресия, възпаление и др. Действа благоприятно на имунната и нервната система, за по-бързо възстановяване от заболяване.
Дървото “Пало Санто” е богато на лимонен, това е вид съединение, за което се вярва, че има химио-терапевтичен ефект срещу различни видове рак. Горчив антисептик, използван за намаляване на напрежението и различни възпаления. Действа благоприятно при акне, рани и дерматит.
 
Начин на употреба: Използвайте свещ, кибрит или запалка, за да запалите дървото “Пало Санто”. Задръжте под наклон от около 45° като насочите върха надолу към пламъка. Оставете дървото да гори за около 30 секунди. Може да палите дървото многократно.
 
Използвайте на работното място, в дома, колата, банята и навсякъде, където има нужда от чиста енергия. Богатият аромат ще внесе мир, яснота на съзнанието и добри емоции.
Когато приключите, поставете дървото в купа и изчакайте пламъка да угасне сам. Винаги бъдете с повишено внимание, когато работите с огън.
Дървото “Пало Санто” е подходящо за смесване с всички копал смоли, сандалово дърво, ванилия, балсами, бензоин и други.
 
Забележка: Тази информация не е медицински съвет. Не е предназначена за диагностика и лечение на здравен проблем, или вместо консултация с медицински специалист!
 
 
3 бр. в опаковка
 
Произход: Перу или Еквадор

 

Няма мнения за "Дърво за кадене "Пало Санто" от Перу, 3 бр."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Подобни продукти
Scroll