• Био сок от ацерола, 200 мл.

Био сок от ацерола, 200 мл.

16.99 лв.
Производител:Schoenenberger
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Естествен източник на витамин С.
 
Ацеролата е тропически плод, който расте на ниски дървета и е един от плодовете с най-високо съдържание на витамин С в природата.  Наричат я още барбадоско грозде или западно индийско грозде. Родината на ацеролата е Южно Мексико, Централна и Южна Америка, но вече бива отглеждано и в Тексас и Индия. Знае се, че е богато изключително много на витамин С биофлавоноид, което го прави важен хранителен продукт и добър антиоксидант. Това витамин С в плода бива абсорбирано много по-добре от организма, отколкото синтетичната аскорбинова киселина.
Плодът на ацеролата има светло червен цвят, размерът им е от 1 до 3 см. Заради високото съдържание на витамин С вкусът им е леко кисел, но ако са узряли напълно е сладък. Ацеролата е богата и на протеин, липиди, въглехидрати, калций, фосфор, желязо, рибофлавин, тиамин, вода и диетични фибри.
Ацеролата може да бъде прибавена към, лечебни храни.
 
Дневна доза: 2 пъти дневно по 5 мл сок.
 
При повишени нужди, като настинка, бременност и кърмене, стрес, при пушачи, дозата може да се увеличи на 10-15 мл.
Подходящ за диабетици.
Не съдържа алкохол, захар, консерванти.

Да не се превишава дневната доза.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
Не съдържа консерванти!
 
200 мл.
 
Производител: Schoenenberger, Германия
 

Schoenenberger, Германия
Пресните билкови сокове помагат при различни заболявания и оплаквания, като подобряват състоянието на организма. От полето до бутилката - всяка капка е стъпка към по-добро здраве. През 1920 г. младият изследовател Валтер Шоненбергер открива, че в сока от пресни растения активните вещества се съдържат във висока концентрация и в естествена добре усвоима за организма форма. Основаната от него фабрика в Магщат произвежда лечебни билкови сокове от най-високо качество. Използват се предимно растения от собствени биологично сертифицирани насаждения или контролирана беритба на диворастящи билки, които биват механично студено пресовани непосредствено слред беритбата. Соковете не съдържат вода, алкохол, захар – нищо друго освен прясно изцедения сок от растенията. Билковите сокове Schoenenberger са особено полезни, понеже съдържат целият кръг от активни съставки на прясното растение в естествената им хармония - флаваноиди, етерични масла, танини, горчиви вещества, полизахариди, микроелементи, минерали и витамини. Това гарантира цялостно качество, синергийно действие, висока усвоимост, добра поносимост и безопасност. Вече 80 години билковите сокове Schoenenberger са утвърдили мястото си в природната медицина.
http://www.schoenenberger.com

Няма мнения за "Био сок от ацерола, 200 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Подобни продукти
Scroll