• Условия за ползване

Условия за ползване

Преди да направите поръчка, прочетете Условията за ползване и Условията за доставка. С финализиране на поръчката Вие се съгласявате с тях.

Електронен магазин www.biodarove.com е сайт за търговия по Интернет в допълнение на физически магазин "БиоДарове", намиращ се в гр. София на ул. "Екзарх Йосиф" №22. Собственик е фирма "ВАЛАНТИС" ЕООД със седалище и адрес на управление в гр. София, ж.к. "Хр.Смирненски". ЕИК 202611533. Фирмата е регистрирана като Администратор на лични данни в Комисия за защита на личните данни.
Всички цени на артикулите в сайта са с включено ДДС.
Цената за доставка се начислява допълнително към всяка поръчка, съобразно размера, теглото, наложения платеж и направлението, за което се изпраща пратката.
Всички запазени марки са притежание на техните собственици.
Съдържанието и снимковия материал в този сайт са под защита на Закона за авторско право и НЕ може да бъдат копирани и разпространявани без писмено съгласие от Управителя на "ВАЛАНТИС" ЕООД.
Настоящата страница съдържа Общи условия за използване на www.biodarove.com, съгласно които "ВАЛАНТИС" ЕООД предоставя услуги на потребителите посредством сайта. Всеки потребител е обвързан от правилата на настоящите общи условия, за цялото време, през което се намира на страницата ни www.biodarove.com.

Запазваме си правото да променяме продуктите и цените без предупреждение!

Плащане
Всички стоки са в български лева. За тях заплащате по банков път или в брой при доставката (с наложен платеж).

Промяна на цени 
Запазваме си правото да променяме цените, без предварително да ви уведомяваме за това. Вие дължите сумата, актуална към момента на поръчката. 
В случай, че поръчаният от Вас артикул е публикуван в категория „Промоции” или "Горещи оферти", посочената цена важи до изчерпване на количествата.

Scroll