• СУПЕР СЕЛЕН (Super Selenium) - 200 mg

СУПЕР СЕЛЕН (Super Selenium) - 200 mg

19.90 лв.
Производител:USA Laboratories
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Хранителна добавка, която има бързо действие и бързо абсорбиране.
Само една капсула дневно осигурява стабилно лечебно-профилактично въздействие върху имунната система, сърцето и кръвоносните съдове.
Помага при някои видове тумори.

Приложение:
Като антиоксидант - за предпазване на сърцето и кръвоносните съдове от свободни радикали.
За подпомагане на имунната система.
За подпомагане хормоналната дейност и увеличаване плодовитостта у мъже и жени.
За допълване недостига от селен при непълноценно хранене и повишени потребности.

Супер селен от USA Laboratories е измежду основните антиоксиданти. Супер селен е създаден за здравословен начин на живот, това е антиоксидант, който може да предпази от образуването на свободни радикали, увреждащи човешкия организъм. Намалява риска от атеросклероза, сърдечен инфаркт и мозъчен инсулт, високо кръвно налягане, тумори,  артрит и др. Супер селен стимулира имунната система и така увеличава устойчивостта на организма към заболявания. Научната работа на Д-р Lamand от 1965 г. доказа, че недостигът на селен води до заболявания като атрофия на мускулите, загуба на апетит, забавяне на растежа, катаракта и др. Повишеният медицински интерес към този елемент в последните три десетилетия доведе до десетки научни публикации, които доказват неговата съществена роля върху нашето здраве.
•Селенът е необходима част от най-важната отбранителна ензима супероксид-дисмутаза, като самият той е мощен антиоксидант.
•Подобрява реологичните качества (протекаемостта) на кръвта, с което намалява възможността за сърдечни и мозъчни инциденти.
•Повишава имунната защита на организма (доказан антивъзпалителен ефект при много вирусни и бактериални инфекции. Болните от СПИН имат много ниско ниво на селен).
•Дефицитът на селен води до клинични прояви, свързани с остаряването; до мускулна дистрофия, катаракта, дисфункция на черния дроб, сърдечни проблеми.
•Необходим е за растежа на организма, който при неговия дефицит се забавя и спира.
•Намаленото количество на селен в храната води до рак на дебелото черво и млечната жлеза. (Множество изследвания в САЩ, Япония, Венецуела доказват този факт, а в България селеновият дефицит е важна причина за увеличаване на тежките сърдечно-съдови и туморни болести, както и на спонтанните аборти у жените).
•Селенът активизира производството и подвижноста на сперматозоидите.
•Той е необходим при лечение на артритите и други автоимунни заболявания.

Съдържанието на селен в зеленчуците, където най-много се среща (карфиол, краставици, лук, чесън, хрян) непрекъснато намалява, поради интензивното земеделие и използване на почвени обогатители, съдържащи сяра, която пречи на растенията да изтеглят селена.

Предлаганият от фирмата "Супер селен" е лесно усвоим. Той не само ще усили вашите отбранителни възможности, но е и добра профилактика на процесите на остаряване и раковото израждане.

Начин на употреба:
Приема се по 1 капсула на ден, или според лекарската препоръка.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.
Продукта се употребява като хранителна добавка.
Не е регистриран като лекарствено средство, нито е заместител на разнообразното хранене.

Състав:
Всяка капсула съдържа селен 200 µkg.

Съхранение: На хладно, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина светлина и недостъпно за малки деца място, при температура 15-30? С.

Опаковка: 60 капсули

Производител: USA Laboratories, САЩ

Няма мнения за "СУПЕР СЕЛЕН (Super Selenium) - 200 mg"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Промоционални продукти
Scroll