• Натурален крем-дезодорант Just Amazing

Натурален крем-дезодорант Just Amazing

13.99 лв.
Наличност:
Количество:

”Just Amazing” е произведен в България 100% натурален крем-дезодорант, който е наистина различен, първо заради формата си, но най-вече, защото върши работа.
Продуктът е официално регистриран козметичен продукт и притежава всички необходими сертификати.
Формулата не съдържа алуминиеви соли и е изключително проста (био масло от ший, сода бикарбонат, нишесте от диворастящ арарут и био етерични масла от мей чанг и кипарис), което обаче не е за сметка на ефективността му.
През по-топлите дни дори и при голямо физическо натоварване, едно нанасяне осигурява комфорт без неприятна миризма до 8 часа, а при по-хладно време, ефектът на едно нанасяне трае буквално до 24 ч.
Продуктът не е антиперспирант и по никакъв начин не блокира естествения процес на изпотяване.
Ароматът е лек към цитрусов, унисекс и харесван.
При ежедневна употреба, в зависимост от индивидуалното изпотяване и начина на живот, 50 мл. обикновено са достатъчни за около 90 дни.
Опаковката представлява алуминиева кутийка с капачка на винт и уплътнение. Често клиентите ни се чудят дали кремът не взаимодейства с алуминиевата опаковка? Уточняваме, че опаковката е покрита с хранителен лак, така че такава опасност не съществува. Лакът не съдържа Бисфенол А (BPA).

Just Amazing не се използва по време на бременност и кърмене, поради наличието на етерични масла!

Състав: био масло от ший, сода бикарбонат, нишесте от диворастящ арарут и био етерични масла от мей чанг и кипарис

Начин на употреба: Нежно втрийте с пръсти количество по-малко от грахово зърно в зоната на подмишниците. През по-хладните дни и сезони може да опитате и с по-малко количество. Вие сами ще откриете най-подходящата за Вас дозировка, след като използвате крема поне 2 седмици.

Действие: Сухите съставки (сода бикарбонат и арарут) трайно елиминират неприятната миризма и леко подсушават, а маслото от ший (карите) овлажнява и успокоява нежната и чувствителна кожа на подмишниците. Ароматните етерични масла (мей чанг и кипарис) действат антисептично, тонизиращо и дезодориращо.


50 мл.

Производител: Джъст Амейзинг ЕООД, България

Няма мнения за "Натурален крем-дезодорант Just Amazing"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Подобни продукти
Промоционални продукти
Scroll