• КОРАЛОВ КАЛЦИЙ (Coral Cal-1)

КОРАЛОВ КАЛЦИЙ (Coral Cal-1)

30.90 лв.
Производител:USA Laboratories
Наличност:
Количество:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти

Хранителна добавка.

100% чист йонизиран биоактивен коралов калций.

Лесно усвоим природен калций, допълнен с подходящи микроелементи.
За профилактика на остеопорозата, за ускоряване зарастването на счупвания, както и за предпазване на костите, ставите, зъбите и нервната система.

Приложение:
Като допълващо средство - за подобряване на структурата на костите, ставите, зъбите, косите, ноктите и съединителната тъкан. Като антистресово и имунорегулиращо средство. За подобряване на общата обмяна и дейността на жлезите с вътрешна секреция. За стимулиране на кръвотворния апарат, при отпадналост и за подобряване на умствената и физическа работоспособност.

CORAL CAL-1 използва най-хубавия, 100% екологично чист йонизиран биоактивен коралов калций, доставян от водите на Окинава, Япония. Коралът се тествабиохимично, така че да съдържа всички необходими минерални вещества. Отношението калций към магнезий е биологически перфектното 2:1 (магнезият поддържакалция в разтворена, лесно усвоима форма, а също така премахва мускулните спазми, полезен е за сърцето и нервната система).

Витамините и микроелементитедопълват комлексното действие на продукта от морски хранителни вещества, известен по света като Coral Cal-1. Витамин А е важен за кожата и лигавиците, очите,растежа и имунната система. Вит. С участва в много процеси – правилното образуване на съединителната тъкан (в кожа, кости, стави, зъби, венци, очи и др.),клетъчното дишане и кръообразуването, имунитета и защитата от вредни фактори (широкоспектърен антиоксидант). Вит. Д ускорява образуването на костите и зъбитечрез подобряване усвояването на калиция. Витaмин Е е необходим като антиоксидант (предпазва от стареене и дегенерация на тъканите), за поддържане проходимосттана кръвоносните съдове, за мускулатурата и половата система. Цинкът влиза с състава на многобройни ензимни системи - в общата клетъчна обмяна, дихателните органи, жлезите с вътрешна секреция (особено простатата при мъжете), нервната система, сетивните органи, кожата и пр. Участва във въглехидратната обмяна и вструктурата на костите и ноктите. Медта способства за производството на червени кръвни клетки и ферменти, необходими за правилното функциониране на нервнатасистема, ставните структури и кожата. Селенът е микроелемент с антиоксидантни свойства, предпазващ от сърдечносъдови, инфекциозни и туморни заболявания;важен е и за мъжката полова система, кожата и косата. Молибденът участва в обмяната на мазнините, въглехидратите и минералите, антианемичен фактор. Манганът е важен за нервната и хормоналната дейност и за костноставната структура. Йодът участва в дейността на щитовидната жлеза, като активизира общата обмяна,действа антисклеротично, противомикробно и резорбиращо различни уплътнения. Борът участва в строежа на костите и в мозъчните процеси, заедно с калция,магнезия и фосфора. ванадият е антисклеротичен, противодиабетичен и мускулно енергизиращ фактор.

Начин на употреба:
Приема се по 2 капсули на ден.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Продуктът се употребява като добавка към храната.
Не е регистриран като лекарствено средство, нито е заместител на пълноценното хранене.
Не бива да се ползва без медицинско наблюдение от малки деца, бременни и кърмещи жени.

Състав: Всяка доза от 2 капсули съдържа: копелов калций - 1000 mg, Витамин А - 2197 IU, Витамин С - 60 mg, Витамин D - 400 IU, Витамин Е - 30 IU, йод - 10 mkg, магнезий - 200 mg, цинк - 15 mg, селен - 20 mkg, мед - 30 mkg, манган - 10 mkg, хром - 110 mkg, молибден - 10 mkg, ванадий - 30 mkg, бор - 20 mkg.

Съхранение: На хладно, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина място при температура 15-30º С.

Опаковка: 60 капсули

Производител: USA Laboratories, САЩ

Няма мнения за "КОРАЛОВ КАЛЦИЙ (Coral Cal-1)"

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Промоционални продукти
Scroll