LOGONA Био растителни кремообразни бои, 150 мл.

35.95 лв.
100% натурални съставки!
Производител:LOGONA
Наличност:
Количество:
Избери цвят боя:
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ
горещи
оферти
Растителните кремообразни бои на LOGONA се състоят от оцветители като: биосертифицирана къна, орехови черупки, ревен и лайка. Те оцветяват косата ви в цветове, които изглеждат естествени.
Био боите са без синтетични оцветители, аромати и консерванти!
Боите за коса на LOGONA не съдържат агресивните съставки като амоняк или пероксид, които се съдържат обичайно в продуктите за боядисване на коса.
Био боите на LOGONA носят знака на BDIH за „сертифициран натурален” козметичен продукт.
 
Каталог на био боите Логона, можа да разгледате ТУК
 
Кремообразните бои са готови за използване, за разлика от прахообразните. Удобството при използването им е безспорно. Всичко, което трябва да направите е да изстискате продукта от тубата и да нанесете върху чиста коса.
Кремообразните бои постигат сериозно подобрение в покритието на сивите коси. Това се дължи на добавената зелена глина, която подготвя косата за по-добро прилепване на оцветяващите частици благодарение на свойството си да почиства косъма.
 
Оцветяване на растящите коси и корените - Боите на ЛОГОНА са дълготрайни. При повечето хора настъпва ясно видима разлика между боядисаната и растящата отдолу коса след 4-8 седмици. Проблемът с „корените”. Този неприятен котраст като цяло е много по-лесно преодолим, отколкото при боядисаната химически коса. Сега благодарение на кремообразната текстура и лесното й приложение можете да боядисате порастващата отдолу коса много по-лесно. Свойството на продукта да образува филм също допринася за по-плавното преливане между цвета на новобоядисаните корени и предишния цвят.
 
Всеки цвят е уникален - Кремообразната боя за коса на ЛОГОНА се комбинира с цвета и структурата на вашата коса така, че полученият в резултат цвят не е напълно предсказуем или подлежащ на стандартизация. Например, косата с фина структура и косата с по-светли нюанси има свойството да се свърза с боята ЛОГОНА много по-бързо и по-интензивно, отколкото по-твърда или по-тъмна коса. Препоръчваме да отделите време и внимателно да направите тест върху кичур коса.
 
Растителни бои за коса и къдрене - Препоръчваме първо да се накъдрите и след това да се боядисате. По този начин постигате пълно оцветяване и подобрявате структурата на косъма след щетите от къдренето.
 
Растителните бои за коса на ЛОГОНА и химическите бои за коса - Използването на растителна боя ЛОГОНА върху коса, която е била боядисвана химически, може да доведе до нежелан резултат. Ето защо винаги провеждайте тест на кичур коса преди боядисването. Освен това, преди първото боядисване е необходимо да направите почистване са косъма от силикони и химикали. Това става с помощта на маската Color Plus.
 
Боите за коса на ЛОГОНА и сивата коса - Най-общо, растителните бои за коса на ЛОГОНА са много подходящи за сива коса. Обаче няма магическа пръчица, с която сивите коси просто да изчезнат с напълно натурални оцветители. Поради уникалната си характеристика сивите коси винаги ще изглеждат леко по-светли, отколкото несивите след едно боядисване с боя за коса на ЛОГОНА. Колкото повече сива коса имате, толкова по-светъл ще е общият цвят накрая.
 
Перфектен резултат от боядисването ще постигнете, ако следвате тези основни три стъпки:
- Подготовка преди боядисване - „Колор плюс” на ЛОГОНА почиства дълбоко и подготвя оптимално вашата коса за боядисване с която и да е от боите на ЛОГОНА. Уникалната комбинация между зелена минерална глина и екстракт от брезови листа нежно отстранява всички следи от продукти за оформяне на косата и други частици, което подобрява значително свързването между вашата коса и оцветяващата смес.
- Боядисване - За най-добър резултат нанасяйте кремообразната растителна боя ЛОГОНА с четчица за нанасяне. Започнете от корените и продължавайте по дължината на косата, като работите секция по секция. В зависимост от желания резултат оставете сместа върху косата си около 2 часа, а ако искате още по-добър резултат, можете да стоите до 4 и повече часа. Накрая изплакнете внимателно и обилно с топла вода.
- След боядисване - Вместо шампоан се препоръчва балсама за след боядисване ЛОГОНА, специален почистващ препарат, който запечатва цвета върху косъма и подсилва наситеността и блясъка на получения цвят. Чрез подхранващото масло от репей, бетаин и пшеничен протеин той изглажда структурата на косъма и запечатва цвета дълготрайно. Можете да го използвате и между отделните боядисвания, за да поддържате първоначалния блясък и наситеност на цвета на боята.
 
Внимание! Ограничения на цветовете - Не е възможно изсветляване на тъмни коси, както и получаване на черен цвят при 100% побели коси!
Две или няколко бои LOGONA могат да се смесват в произволни пропорции по ваше желание, за получаване на различни интересни нюанси.
 
Ако имате нужда от консултация за използването на био боите, може да ни пишете на office@biodarove.com, като ни изпратите отговори на следните въпроси:
- какъв е естественият цвят на косата
- какъв тип е косата - суха, нормална, мазна
- каква е структурата на косата - права или чуплива; финна, нормална или гъста
- каква е дължината на косата
- има ли побелели коси и какъв процент са те сега
- какъв цвят иска да постигнете
- използвана ли е скоро конвенционална боя
 
Разновидности и състав на кремообразните био бои Логона:
Боя за коса Медно русо  
Съдържание (INCI):  Aqua(Water), Alcoholdenat.*, Glycerin, ChamomillaRecutita(Matricaria) Extract*, Hectorite, CocoGlucoside, RheumUndulatumRootExtract, LawsoniaInermis(Henna) Extract, XanthanGum, Algin, RosmarinusOfficinalis(Rosemary) LeafExtract, CitricAcid, Maltodextrin, Parfum(EssentialOil), Linalool, Limonene, Eugenol
*сертифицирани био съставки
 
Боя за коса Индианско лято/Есенни листа
Съдържание (INCI): Aqua(Water), Alcoholdenat.*, Glycerin, Maltodextrin, BetaVulgaris(Beet) RootExtract, Hectorite, LawsoniaInermis(Henna) Extract, ChamomillaRecutita(Matricaria) Extract*, Sorbitol, CocoGlucoside, XanthanGum, Algin, RosmarinusOfficinalis(Rosemary) LeafExtract, CitricAcid, Parfum(EssentialOil), Linalool, Limonene, Eugenol
*сертифицирани био съставки
 
Боя за коса Тициан
Съдържание (INCI):  Aqua(Water), Alcoholdenat.*, LawsoniaInermis(Henna) Extract, CocoGlucoside, Glycerin, Hectorite, Maltodextrin, Sorbitol, XanthanGum, Algin, CitricAcid, RosmarinusOfficinalis(Rosemary) Extract, Parfum(EssentialOil), Linalool, Limonene, Eugenol
*сертифицирани био съставки 
 
Боя за коса Тик
Съдържание (INCI): Aqua(Water), Alcoholdenat.*, CocoGlucoside, Glycerin, Montmorillonite, LawsoniaInermis(Henna) Extract, Erythrulose, Sorbitol, XanthanGum, Maltodextrin, RosmarinusOfficinalis(Rosemary) Extract, Algin, SodiumCitrate, CitricAcid, Parfum(EssentialOil), Linalool, Limonene, Eugenol
*сертифицирани био съставки
 
Боя за коса Нуга кафяво
Съдържание (INCI):  Aqua(Water), Alcoholdenat.*, CocoGlucoside, Glycerin, Montmorillonite, LawsoniaInermis(Henna) Extract, Erythrulose, Sorbitol, XanthanGum, Maltodextrin, QuercusRoburBarkExtract, Algin, SodiumCitrate, CitricAcid, Parfum(EssentialOil), Linalool, Limonene, Eugenol, CI77491,CI77499
*сертифицирани био съставки

150 мл.
 
Производител: LOGONA, Германия

Няма мнения за "LOGONA Био растителни кремообразни бои, 150 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Scroll