• Био орехово масло, 250 мл.

Био орехово масло, 250 мл.

6.90 лв.
БИО ОРЕХОВО МАСЛО - без химична и термична обработка.
Производител:Био Бърдаров
Наличност:
Количество:
Нерафинираното орехово масло се прави от изсушени и студено пресовани ядки.

Студено пресованото орехово масло е богат източник на антиоксиданти, полиненаситени мазнини (омега 3, омега 6 и омега 9), витамини В1, В2, В3, Е, С, както и на микроелементите селен, фосфор, магнезий, цинк, желязо, калций, манган, мед.
Ореховото масло се използва за овкусяване на сосове за салати, риба и месо, добавя се в тестени изделия и десерти.
Предназначено за директна консумация.
 
Био ореховото масло е все още малко познат продукт. То е богато на полезни вещества и е с уникален вкус. Изключително подходящо е за овкусяване на свежи салати, снежанка, айсберг, таратор, печено сирене и много други.
Знаете ли, че орехът подмладява кожата... :)
Консумирането на орехи помага на кожата да изглежда по-млада и по-здрава, благодарение на мощните антиоксиданти и витамин Е.
Може да използвате и лосион с орехово масло за защита срещу суха кожа. Третирайки кожата с орехово масло тя става по-млада, по-здрава и по-еластична кожа!
 
250 мл.
 
Производител: "Агроинвест Стил" ЕООД, България
Марка: "Био Бърдаров"
 
Кои са "Био Бърдаров"?
"Био Бърдаров предлага висококачествена Био орехова ядка МАХАГОН. Ядките са микс, добре почистени и вентилирани с перфектни вкусови качества. Фирмата притежава сертификат удостоверяващ био произхода на ядките.

Биоорехи, биоорехово масло, биомеденки са само част от продуктовата гама с марката „БИО Бърдаров“.
Насажденията, които фамилията на великотърновския предприемач Мирослав Бърдаров стопанисва, са на над 800 декара в община Полски Тръмбеш.
 
На изложението от инициативата „Подкрепяме българското“ в Пловдив щандът на Мирослав Бърдаров от Велико Търново привличаше погледите не само с едрите орехови ядки, но и с два продукта – биоорехово масло и биомеденки с орехово брашно, които са новост на българския пазар. Хората се редяха на опашка, за да си купят едри ядки, биоорехово масло и меденки. Въпреки навалицата, Бърдаров младши отдели време, за да разкаже за семейния бизнес. Той е студент по „Стопанско управление“ във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, но се включва активно и в бизнеса. Фамилията отглежда над 800 декара с орехи в екологично чистия регион на с. Орловец, община Полски Тръмбеш.
Насажденията не са на едно място, но всички са сертифицирани като биологични. Биосертификат имат и предлаганите продукти – както ореховите ядки, така и изделията от тях – меденки с орехово брашно и биоорехово масло. В процес на изпитване преди пускане на пазара са биоорехово брашно и ореховки с ядки и стевия. Григор Бърдаров подчерта, че специално ореховото масло се извличало без химична и термична обработка, било нерафинирано и студенопресовано. Приготвяло се от изсушени и студенопресовани ядки. Младият мъж допълни, че ореховото масло е източник на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, богато е на витамините А и Е. Може да се използва за овкусяване на сосове за салати, риба и месо, добавя се в тестени изделия и десерти.
Цехът, в който се майсторят всички хранителни продукти, се намира в Полски Тръмбеш. Обектът, в който се извършва производство на ореховото масло, сладкарските изделия и пакетирането на ядковите плодове и маслодайни семена, отговаря на всички изисквания на ЕС.
..."
Николета Карастоянова
Цялата статия може да прочетете тук: http://agrovestnik.com

Няма мнения за "Био орехово масло, 250 мл."

Оценете продукта

Вашият e-mail адрес няма да бъде видим.

Подобни продукти
Промоционални продукти
Scroll